SKOT Fashion

De mode-industrie is 1 van de meest vervuilende industrieen ter wereld. Daar wil SKOT iets aan doen! Daarom maken ze het meest duurzame overhemd op aarde. Het is niet alleen duurzaam, het is ook van hoge kwaliteit. Daarom gaat het lang mee en heb je er jarenlang plezier van. 

SKOT Fashion laat sinds 2017 zien dat kwaliteit en positieve impact hand in hand gaan. Ze maken overhemden van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. SKOT is een Fries woord en betekent schat. De naam is gekozen om te benadrukken dat je mooie dingen moet koesteren. Mooie dingen zoals de aarde en de mensen die dichtbij je staan. En mooie producten zoals hun overhemden. Iets moois hebben is iets om trots op te zijn. Kleding is geen wegwerpartikel, maar om lang van te genieten.

www.skotfashion.com

SKOT overhemden worden gemaakt van duurzame materialen. Ze gebruiken biologisch katoen. Zelfs de knopen zijn duurzaam! Die worden gemaakt van gerecyclede kokosnoot of duurzaam gekweekt luxe parelmoer. In dit filmpje zie je hoe een SKOT overhemd wordt gemaakt:

https://nl-nl.facebook.com/425114584535614/videos/574786892901715/